Praktijk informatie

BSR filosofie 

 Body Stress Release richt zich op het lichaam als geheel. De holistische techniek is gebaseerd op een groot respect voor het zelfherstellende vermogen van het lichaam.

Body Stress Release stelt geen diagnoses en behandelt geen ziekten, aandoeningen en/of afwijkingen. De techniek is erop gericht het lichaam te stimuleren om vastgezette spanning los te laten. Het is dan ook geen alternatief voor de reguliere geneeskunde, maar een aanvulling hierop.

Body Stress Release wordt uitgeoefend door gediplomeerde practitioners (behandelaars). Hun verantwoordelijkheid ligt bij het perfect toepassen van de BSR-techniek en in het begeleiden van de cliënt tijdens het BSR-proces.

Openingstijden:
maandag 9:00 – 17.00 uur
dinsdag 9:00 – 17.00 uur
woensdag in overleg
donderdag 9:00 – 17.00 uur
vrijdag 9:00 – 17.00 uur

 

Tarieven & vergoedingen

  • Volwassenen € 58,00 per behandeling
  • Kinderen t/m 12 jaar € 46,00 per behandeling
  • Baby’s € 36,00 per behandeling

Betaling het liefst met pin, contante betaling is ook mogelijk. Na betaling ontvang je een factuur die je eventueel kunt indienen bij de zorgverzekeraar.

Vergoedingen

Een aantal zorgverzekeraars vergoedt mijn Body Stress Release behandelingen (deels) vanuit de aanvullende zorgverzekering.
Op de website van de Zorgwijzer staat een overzicht van de zorgverzekeraars die Body Stress Release vergoeden. Ik voldoe aan alle eisen om vergoed te worden door de verzekeraars in deze lijst.

Omdat ik ben aangesloten bij de VBAG kunnen cliënten ook declareren onder natuurgeneeskunde. Dit is hier te vinden op de website van de Zorgwijzer.

De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van het door jou gekozen aanvullende pakket. Raadpleeg voor de zekerheid ook altijd even je eigen polis of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Algemene praktijkinformatie

Bij verhindering kun je tot 24 uur van tevoren de afspraak telefonisch veranderen of annuleren. Bij later annuleren ben je de kosten voor het afgesproken consult verschuldigd.
Het eerste consult duurt ongeveer 60 minuten, inclusief een intake. Vervolgconsulten duren 45 minuten.
Om het proces van activatie van het zelfherstellend vermogen van het lichaam in gang te zetten, beginnen we het traject het liefst met 3 consulten in een tijdsbestek van circa 11 dagen.

AGB codes & aangesloten verenigingen

Voor contact met de zorgverzekeraar hieronder de AGB codes waarmee ik snel te vinden ben.

  • AGB-code praktijk           90016778
  • AGB-code zorgverlener  90038220

Ik ben lid van de BSRAN beroepsvereniging Body Stress Release Associatie Nederland en de VBAG beroepsvereniging natuurlijke geneeswijzen. Ook ben ik aangesloten bij RBCZ.

Klachtenregeling

Ben je tevreden over mijn behandeling? Vertel het verder! Ben je niet helemaal tevreden, dan hoop ik dat je jouw klacht met mij bespreekt, zodat we naar een oplossing kunnen zoeken. Als we er niet uitkomen kan er een onafhankelijke klachtenfunctionaris ingeschakeld worden. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir. Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG.

Benieuwd hoe Body Stress Release
jouw leven fijner kan maken?

Lichamelijk, emotioneel en mentaal sterker door Body Stress Release
Schrijf hier je WhatsApp bericht