Over mij

Mijn Body Stress Release verhaal

Eind 2018 vertelde een vriendin mij dat ze naar Body Stress Release ging. Ik had er nog niet eerder van gehoord, maar was meteen geïnteresseerd toen ze zei dat het een zachte techniek is waarbij opgeslagen spanning wordt opgespoord en vrijgemaakt. En het helpt bij veel klachten, waaronder schouderproblemen, benadrukte ze.

Op dat moment werkte ik al 20 jaar in de IT, waarbij ik altijd achter een computer of laptop zat en de werkdruk groot was. En ja, ik had al jaren last van een schouder die bij tijden pijnlijk was en die ik niet meer zo goed kon bewegen. “Hoort bij het werk” dacht ik, “daar zal ik wel niet meer vanaf komen”.

Andere pijntjes en klachten zoals een stijve onderrug hoorden bij de leeftijd, ging ik vanuit.

Maar het bleek anders te zijn, BSR heeft mijn leven veranderd.

Niet alleen herstelde mijn schouder volledig, Ik had geen problemen meer met mijn rug en voelde dat ik lichamelijk sterker en flexibeler werd. Ik ben veel beter in m’n vel komen te zitten en dat is niet alleen lichamelijk, maar werkt ook door op emotioneel en mentaal vlak. Mijn vriendin die me vertelde over BSR had er ook baat bij en mijn man is volledig hersteld van een hernia. Ik werd steeds enthousiaster en begon anderen aan te moedigen ook te gaan.

Toen het zoveel beter met me ging, opperde mijn BSR practitioner Anika dat Body Stress Release practitioner worden wel iets voor mij zou kunnen zijn. Ik ging me erin verdiepen en kwam erachter dat BSR helemaal aansluit bij wat ik belangrijk vind: op een natuurlijke, subtiele manier mensen ondersteunen door het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Alles wat ik in mijn leven gedaan en meegemaakt heb, is op z’n plek gevallen en heeft uiteindelijk geresulteerd in mijn vertrek naar Zuid-Afrika voor een half jaar om mijn hart te volgen en practitioner te worden. Nu ben ik terug met een rugzak vol ervaringen na een mooie en leerzame tijd. Klaar om anderen met BSR te helpen naar een prettiger leven. Ik wil mensen blij maken, hoop geven en mijn levenservaringen delen. En dat doe ik met heel mijn hart!

Zelf ervaar ik de releases als heel fijn en helpend. Pijn is verdwenen en ik voel me krachtiger en prettiger. Dit gun ik anderen ook!

Voor meer info over mij en wat ik nog meer doe, zie mijn website voor Energetische Therapie.

 

Optimale gezondheid bereiken

Ik geloof dat niemand anders beter weet dan jijzelf wat voor jou het beste is. Alle antwoorden zitten in jou en het is mijn passie je te helpen om daar dichterbij te komen. Om bij jouw wijsheid te komen waardoor je jouw gezondheid optimaal kunt bevorderen. Als je de verantwoordelijkheid voor je welzijn neemt, kun je keuzes maken die gunstig zijn voor je lichaam. Hulp zoeken bij het losmaken van body stress is een mogelijke keuze. En daarna aan de hand van tips zoveel mogelijk voorkomen dat nieuwe body stress vastgezet wordt. Bijvoorbeeld door te letten op je houding en je manier van bewegen en de hoeveelheid beweging die je neemt. Hierdoor kun je je zo optimaal mogelijk ontwikkelen en jouw gezondheid positief beïnvloeden. Tijdens het BSR traject bied ik je al mijn ervaring met het proces, zowel vanuit mezelf als vanaf de zijlijn bij mijn cliënten. Ook put ik uit wat ik heb geleerd tijdens mijn opleidingen voor Body Stress Release en Energetische Therapie. Tevens gebruik ik mijn talent om aan te voelen wat een ander nodig heeft.

Benieuwd hoe Body Stress Release
jouw leven fijner kan maken?

 Het is mijn wens dat we meer naar ons lichaam luisteren waardoor we minder energie hoeven te verspillen aan vastzittende spanning en gezonder, met minder klachten, vrijer en blijer door het leven kunnen gaan.
Schrijf hier je WhatsApp bericht